Sluiten

Iedere donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur houdt Van der Laan notariaat een inloopspreekuur op ons kantoor in Oldebroek. Tijdens het spreekuur kunt u gratis informatie en advies krijgen van een van onze deskundigen. Dit kan de notaris zijn of een ervaren juridisch medewerker.

Het is niet nodig een afspraak voor het spreekuur te maken. Heeft u belangstelling? Loop dan gewoon even binnen. Een advies neemt gemiddeld niet langer dan 20 minuten in beslag. Misschien moet u wel even wachten als er meer belangstellenden zijn.

Voor wie is het inloopspreekuur?

Ons spreekuur is bedoeld voor iedereen die een vraag heeft van notariële of juridische aard. Ook als u twijfelt of de notaris de juiste persoon is om uw vraag te beantwoorden, bent u van harte welkom.

Het inloopspreekuur is op ons kantoor in Oldebroek, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom als u in bijvoorbeeld Elburg, Doornspijk, ’t Harde, Epe, Hattem, Heerde, Kampen, Wezep of Zwolle woont.

Enkele voorbeelden van zaken die tijdens het spreekuur aan bod kunnen komen:

  • Is mijn testament nog in orde?
  • Welke rechtsvorm is het meest geschikt voor mijn onderneming?
  • Hoeveel belasting is er verschuldigd als een van ons komt te overlijden en is hierop te besparen?
  • Waaraan moeten we denken als we huwelijks- of partnerschapsvoorwaarden willen opstellen?
  • Ik wil mijn kinderen graag schenken. Is daar een akte voor nodig?

Wat kost het inloopspreekuur?

Het spreekuur is gratis toegankelijk en geheel vrijblijvend. Als u vragen heeft over een akte, neem dan de benodigde stukken mee, zodat we er samen naar kunnen kijken.

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte van Van der Laan Notariaat

Inschrijven